HET EERSTE HOOFDSTUK VAN DE IAN HUNTER STORY


Deze serie zeldzame en verzamelbare whisky's eert de erfenis van één man, Ian Hunter, de laatste van de Johnston-familie die verantwoordelijke was voor de Laphroaig-distilleerderij tussen 1908 en 1944.

Elke release bevat een zeldzame Laphroaig, verwerkt in een prachtig vervaardigd boek dat een deel van Ian's rijke nalatenschap vertelt. Elk jaar zal een nieuw hoofdstuk worden uitgebracht, waarin de uitgebreide geschiedenis achter Laphroaig en de personages die het hebben gemaakt wordt blootgelegd, waardoor dit een verzameling wordt die uniek is.

Laphroaig The Ian Hunter Story - Book 1: Unique Character weerspiegelt het formidabele karakter van Ian Hunter en vertegenwoordigt alles wat tegenwoordig traditioneel is aan Laphroaig. Gelagerd in first-fill bourbon vaten, deze 30-jarige non-chill gefilterde whisky heeft prachtige zoete, pittige en medicinale tonen. Dit is waar de invloed van Ian Hunter het meest duidelijk is, omdat het zijn beslissing was om Amerikaanse witte eiken vaten in het rijpingsproces van Laphroaig te introduceren.

Er zullen slechts een zeer beperkt aantal van deze flessen verkrijgbaar komen, en alleen bij Gall & Gall. Wil jij als eerste een bericht krijgen zodra de flessen beschikbaar zijn? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Met het opslaan van je gegevens geef je toestemming aan Gall & Gall om je per email te benaderen over de whisky.